Pinokyo

Uyarı ! Bu hikaye pornografik öğeler içeriyor olabilir . Ama bunun suclusu ben olmayabilirim . Mizahi ve +18 yaş sınırı gecerli olabilmekde .


Çok yanlızım çooook üstelik yaşlandıgımdan dolayı kimsede sikmiyor beni diyen bir ibne varmış vakti zamanında . İbne mibne ama hamarat bir insanmış . Tabi o zamanlar daha vibrator gibi teknolojik aletlerde keşfedilmedigi için arkadasımız demişki ulan oturayım kendime bi delikanlı yapayım agactan kocamanda bi babafingo koyarım oh misler gibi hergun kaydırırım kendime demiş .

akıllı adam bu gepetto ibnesi . he adını solemeyi unutmustum deil mi gepetto bu ibnenin ismi walla bak . neyse işte bu geceler boyunca ugrasmıs bir yagız delikanlı yapabilmek için .her yontusunda kutugu ayrı bir heyecan yapmıs bole bir garip olmus ama en cok babafingoyu yaparken cok heyecanlanmıs . Neyse arkadasımızı tamamlamış ve hemen bir ilk sevişme yapmış . hoşuna gitmiş ama sanki bişiler eksikmiş .

Babafingo sadece hep kalkık vaziyette durunca bir haz alamıormus . üzülmüş bu duruma . içinden Ulan keşke bir mucize olsada su uzayıp kuculebilse ne kadar mutlu olacam die gecirmiş . O yorgunluklada orda sızıp uyuyuvermiş . Bu dilegini duyan seksomanyak bir peri gelip ulan bu ibneye bir ibnelik yapmak lazım demiş . Son bu kuklaya can vermiş can derken yani ole kalbi falan organik bi sikimi yok ama bildigin adam gibi hareket edior aq . neyse sonra siktir olup gitmiş peri serefsizi . ama yaptıgı ibnelik ile o kadar cok ovunmuski cumle alem perilere haber salmıs bole bole yaptım die .

Neyse bu gepetto ibnesi bir takırtı ile uyanmıs . Yaptıgı kuklanın hareket ettigini gorunce bi bismillah yarabbi noluor aq demiş kuklada yaraaam o kadar sikiş sikiş sonra bismillah yok ole demiş . sonra oturup konusmuslar kuklayla bunu bir perinin hayat verdigini ogrenince allahın sevgili kulu oldugunu dusunmus . Ve ardından hemen ulan acaba nasıl olcak die işe koyulmuslar. Bizim kukla takmıs babafingoyu bu ibneye ibne ah uh aslanım koklen koklen demiş . kuklada ulan soktukya dibine kadar die bi yalan solemiş . Bu yalanı soler solemez babafingosu iki katına cıkmamıs mı ? bu durumdan tabi kukla acaip haz almıs . Baslamıs sıralamıs yalanları . taş gibi adamsın seni 10 yıl siksem doymam falan filan ama dikkat etmemişki babafingosu olmus 2 metre . tabi o sıra babafingoya kitlendigi için sikerken gepetto ibnesini öldürdügünü farkedememiş .

Bu olay karsısında heyecanlanıp pantalonu toplayıp dısarı cıkmıs . Dısardaki eşşek (eşşeklerin babafingosu o zamanlar küçük bu bilgiyi aksetmek istedim ) bunu bu sekilde gorunce oha aq hayvan demiş ( o zamanlar eşşekler konusmayıda biliormus) . Buda karsılık vermiş ne var aq . cırıpcıplak adam gormedin mi hiç yaraaam demiş . buda seni bi sikerim gorursun amına kodumunun cocugu colugumuz cocugumuz var bole dısarı mı cıkılır serefsiz piç demiş

Bizim kukla tabi bu duruma cok kızmıs .essegi suya gidene kadar sikmiş göt oglanı . essek sikenlerin ilk nesli bu ibneye dayanır zaten . Neyse 2 metre dalgayla essegide oldurmus ama bişey farkedememiş . eşşegi siktigi için her gidiş gelişinde daha bir eşşege benzemiş esseoglu .

En sonunda tamamen essege donusmus . O gunden beri saten esseklerin sikleri bu kadar uzunmus . Konusmayı unutmaları ise ilk oral seksi denemelerine dayanır .

Bu kadar bitti.

2 yorum:

S.S.K(Saray Sıyrıklar Kulübü) dedi ki...

koptum aq pinokyosuna :D:D yerlere yattım gülerken ihh aq:D

Gasolin Xaltolin dedi ki...

Ötekilerde komik lan .

Onlardada yerlere falan yatmalısın bence .