Kaşar Prenses ve 7 Abazalar

Uyarı ! Bu hikaye pornografik öğeler içeriyor olabilir . Ama bunun suclusu ben olmayabilirim . Mizahi ve +18 yaş sınırı gecerli olabilmekde .


Efenim vakti zamanında bi krallık varmış ama bole tabi krallık yıkıldı yıkılcak a.q. fatih sultan mehmet bulmuş şahin toplarını butun millet siparişlerini vermiş monarşi falan bırakmamış . bunlarında krallık göte gelmek uzere . neyse efendim işte bu krallıgın bi kralı var tabi bide kralicesi var . olacak tabi a.q. kralicesi. kral abazalıkdan ölsün mü ? neyse bu kral gitmiş en kıyagından bi kralice bulmus kendine ama adam fena abaza paso yukleniomuş karıya . neyse bi gun bi cocuk dourmus ama adam rahat dururmu hala yuklenmiş . kralice en sonunda daynamayıp iptal olmuş . kral boş dururmu durmaz a.q. bitane daha kralice bulmus buda taş gibi a.q. Neyse kral abazanı tabi gitmiş karı öldü die hıncını alamamış cocugunun ismini kaşar koymuş . kızın ne gunahı varsa a.q.

Neyse allahtan aldıgı yeni karı bunun iflahını sikiomuş . hoş sadece onunkini sikse iyi . baş komutan , vezir , subaşı , baş vezir , kapı muhafızı , 10 bölük asker . alayının iflahını sikiomuş . diceksinizki ulan bole karı mı olur ? Olmaz tabi insan deilki bu . cadı a.q. walla bak . cadıymış bu karı . tabi bide bunun sihirli bi aynası varmış bole sorduguna cevap veren . Yıllarca aynı soruyu sormuş ayna ayna sole bana var mı benden daha kaşar bu dünyada yıllarcada aynı cevabı almış yoktur sultanım o göte bi ben cakamadım
taki kaşar prenses ilk bekaretini verdigi 15 yasından sonraki 2 seneye kadar yani 17 yasına kadar . 2 yılda kaşar prenses o kadar yol kat etmiştirki gunluk ortalaması kraliceyi solda sıfır etmeye yetmiştir .

Bir gun kralice yine aynanın karsısına geçmiş bu sefer cok iyi bir performans sergilediginden emin bir şekilde sormuş aynaya ayna ayna sole bana var mı bu dunyada benden daha kaşarı ? ayna cevap vermiş maalesef sultanım sizi 1 siken kaşar prensesi 2 sikior yine yetişemiorsunuz demiş . Artık iyice sinirlenen kraliçe Saray ibnesini cagırmış. biliormuşki Kaşar prensesin kandıramıyacagı tek kişi saray ibnesiymiş . İbneye demişki lan ibne tut şu kaşarı gotur bırak ormanın ortasına kurtulalım şu kaşardan demiş ibnede hay hay zaten kaltak yuzunden benim işlerde aksamaya baslamıştı demiş .

İbne almış bunu zorla götürmüş ormana . Ormandada o sıra 7 abazanlar var die bi efsane dolasıormuş kimse girmeye cesaret edemezmiş. Tabi bunu kralice duymamış bırak saray ahalinden kimse duymamıs bildigin köy efsanesi işte canım . Neyse bizim kaşar tabi ulan nereye geldim kime vercem lan ben burda die die dolasmaya baslamış . İlerde bi ev görmüş girmiş içeri . İçerde 7 tane sandalye hepsinin uzeri yapış yapış . 7 tane yatak hepsinin ortasında bi delik . Ulan demiş ne ballı karıyım demiş . ve oturup beklemeye başlamış abazanları .

Abazanlar gelmiş içeri girmiş bi bakmış içerde bi karı gözleri dönmüş . daha prenses isimlerini ogrenemeden saldırmışlar bunlar . tabi prensese akıllarınca tecavuz ederken her yuklenen ismini soluormuş ben siki kalın ben siki sıkı ben siktimi bırakmaz ben agza veren ben ibne bile siken"" falan filan işte bole sıra ile isimlerini saymış . 7 abazan o kadar guclu sikmişki bu karıyı kaşar prenses sonunda pes demiş . o derece tum saray halkına taş cıkarırcasına sikmişler bunu .

Kraliçe tabi kaşar prenses yok die boburlene boburlene geçmiş aynanın karşısına Ayna ayna sole bana var mı bu dunyada benden daha kaşarı demiş aynada sultanım walla kaşarı prensesi ormana yolladınız ustunluk sagladınız zannettiniz ama kaşar prenses 7 abazaları buldu siz deil tum sarayla tum ulkeyle yatsanız oyle bi frag yapamazsınız demiş . Bunu duyan kraliçenin kan beynine sıcramış . Hemen sekil deiştirim yakışıklı bir erkek halini almış . Birde prezarvatif yapmış zehirlisinden .

Kaşar prensesin kapısını calmış . Kapıyı acan prenses direk herifin kucagına zıplamış . Cadı bu erkek kılıgı ile kaşarı sikerken bi yandan zehirliormuş çifte hırsını almış yani . Neyse kaşar prenses kendinden geçince Bu direk kaçmış. Neyse abazanlar gelmiş bakmış karı uyuyo . Demişlerki bu seferde sikerek uyandıralım hem surpriz yapmıs oluruz a.q. . neyse sikmişler sikmişler kaşarda ses soluk yok . içlerinden birisi Öldü sonunda herhalde a.q. demiş . otekiside olsun a.q. biz bunun ölüsünüde sikeriz demiş . aylarca bu sekilde kaşar prensesi kullanmışlar . neyse sonunda birsii cıkıp ulan bole sarmıor bi prens falan cagıralımda siksin sunu kendine gelsin demiş otekilerde onay vermiş . Hemen saraya mektup yollamıslar .

bi gun sonra ilerden bir atlı hucumu geliorki anlatamam ole bole deil . Megersem krallık yıkılmıs yaraa yemiş bunlar mesrutiyet kurmuslar a.q. 502 tane millet vekili sıralanmış sozculerinin konusmasını beklior . sözcü Biz yıktık krallıgı mektubunuzuda aldık 502 milletvekili olarak prensesi sikmeye geldik demişler . 502 milletvekili lafını duyunca prenses Neee 502 milletvekilimi Nerdeee??? die ayaga fırlamış ..

502 milletvekili 7 abazan omurleri boyu mutlu orgazmlar yaşamışlar.

Kraliceyemi nolmus? Sanane be yaraam hikaye bitti işte

Hiç yorum yok: