Hans & Graham Bell

Uyarı ! Bu hikaye pornografik öğeler içeriyor olabilir . Ama bunun suclusu ben olmayabilirim . Mizahi ve +18 yaş sınırı gecerli olabilmekte .


Hans ve Grahambell die iki tane ensest ibne kardeş varmış . Bide bunların Kaşar bi anası ve denyo bir babası varmış . Hans ve Grahambell tabi alanen cinsel ilişkilerini yasamak istemedikleri için bole kuytu koselerde birbirlerini durtuorlarmış sırayla . Anaları ise babalarını her seferinde bi sikim bahane ile ormana saga sola sigara almaya yollayıp buldugu her turlu hayvan ile yatıp animal sex fantezisini yaşıormuş boyle pis bi kadınmış .

Neyse bu iki ibne kardeş bir gun anasının ve danasının yani babasının dısarda olmasından fırsat biilip bunların yatakların cinsel ilişki içersine girmeyi farz gormusler kendilerine denyolar . bunlar tam sevişmenin ortasındayken pat kapı anaları girmiş içeri ve bunları basmış. rezili rusvan olan bu iki şahsiyeti kullanabilcegi gelmiş aklına hemen analarının .

Hemen danalarını cagırıp " al bu iki ibneyi bunlar ensest ilişki içinde biliormusun allahın belası ne bicim babasın sen körolmayısıca! al bunları ormanın en derinliklerine bırak bi daha gozum gormesin bunları " demiş .

Babalarıda bu duruma kızıp " yürüyün lan eşşek sıpaları a.q. cocukları yuruyun lan " deyip katmış bunları onune . tabi bu durumdan istifade etmek isteyen anaları acaba hangi hayvanı alsam bugun eve die dusunmeden kocasının sozu aklına gelmiş " essek sıpası " eveet demiş . uzun zaman olmus zaten bir eşşekle ilişkiye girmeyeli . hemen essegi atmıs eve.

o sırada ibne cocuklarıyla beraber ormanda nereye gitsem a.q. die dusunen herif boynuzlandıgından haberi yok tabi . neyse goturmus bunları ormanın derinligine oturun lan burda bi yere gitmeyin gozlerinizi kapayın 10 a kadar sayın demiş . ogullarınıda kendisi gibi salak zanneden adam arkasını donmus ve yurumeye baslamıs . ama cocuklar ibne oldukları kadar akıllıymısda gozlerini kapatma numarası yapıp herifi takip edip evin yolunu bulmuslar .
tabi hala essekle sevişen anne bu kadar erken geleceklerini beklemedigi için ani bir baskın ile karsı karsıya kalmıs .

Karısını bi essekle beraber goren adam dellenmiş kafayı yemiş . arkasına donup balta falan ararken ogullarını gormus arkasında daha bi dellenmiş . Bunların 3 unude alıp ormana bırakmıs bu sefer her taraflarını baglamıs bunların takip etmesinler die .

grahambell " aha şimdi yaraaa yedik " demiş Hans ise " sanki cok farklı bi sik yedin " demiş . anaları ise " bole yaraa hiç yememiştim " demiş . sonra hans donup " ozur dilorum grahambell bu kaltak bunu diosa biz harbiden yaraaa yemişiz " demiş .

neyse bi sekilde iplerden kurtulup bunlar napsak napsak da gecinsek a.q. die dusunmeye baslamıslar . sonra ilerden bir kervan yaklasmıs ( kervanın ne işi var a.q. demeyin masal bu ) neyse kervandaki herkes abaza tabi . bunları bi gusel sikip bırakmıslar . tabi sikilirken durdukları yerin bir kervan guzergahı oldugunu ogrenmişler .

bunu ogrenen 2 ibne ve bi kaltak napar ?

" Cadının Tatlı Keranesi " die bi yer acmıslar . Gelen kervan sahiplerini bu iki ibne kardeş memnun edip kervandaki deve essek at gibi hayvanlarıda anaları memnun ediormuş . hem işlerinden zevk alıp hemde misler gibi geciniorlarmıs .

Peki ya babaları ?

Babaları ise anaları gittiginden beri abazalıkdan kurumus ve babalara gelmiş . Bundan dolayı evi barkı herseyi satıp newyork a yerleşmiş . Suanda galiba bi işler cevirior ama tam emin deilim . ama su kosedeki avelin dedigine gore pezevenklik yapıormus . ama ben demedim o dedi onun yalancısıyım .

herkes ermiş muradına biz cıkalım 31 cekmeye .

5 yorum:

Mert Kaman dedi ki...

muhteşemm , harikuladee...
diyecek bir şey kalmadı süper bir eser.

Gasolin Xaltolin dedi ki...

e tabi burda yayınlamayı unutmuşum daha önceden . Böylece daha önce bunu okumamış masal severlerinde bu şekilde gönlünü almış olduk :D

Unknown dedi ki...

bu mert kaman la aranızdaki ilişki nedir sayın fati aldatıon mu tubayi?

Gasolin Xaltolin dedi ki...

bence öncelikle beni aldatıyormusun diye sormalısın tolgacanım bitanem.

Unknown dedi ki...

lafta sokoarım diorsun herzmn